Afterservice voor

Serviceproviders 

Ontvang gekwalificeerde meldingen direct via een API in je systeem.

Warranty Services

Ontvang gekwalificeerde meldingen van eindklanten voor warranty requests. Zo ben je geen tijd meer kwijt met het inboeken van meldingen en kun je direct aan de slag. Hiermee verhoog je de efficiëntie.

Repair Services

Vergroot je afzet door het aanbieden van out-of-warranty repairs aan duizenden eindklanten binnen Nederland zonder administratieve rompslomp. Via hetzelfde kanaal ontvang je automatisch gekwalificeerde requests voor reparaties. Alles wat je hoeft te doen is een offertebedrag in te vullen.

Customer Services

Afterservice vangt alle calls af zodat je geen tijd meer kwijt bent aan terugbelverzoeken, statusupdates beantwoorden, of de zoveelste vraag over doorlooptijden. Via de portal is alles in één oogopslag zichtbaar voor de eindklant. 

Verwerkt in één portal

Alle service-requests worden in één self-service portal afgehandeld en automatisch gekwalificeerd. Deze kan via een API-koppeling direct zijn meldingen doorgeven. 

We gaan graag het gesprek aan.

Of vul onderstaand formulier in,

dan nemen wij contact op.

Over Afterservice

Op dit moment kiezen consumenten en bedrijven bij een defect product vaak niet voor reparatie maar een nieuw product te kopen. De oorzaak is vaak de onzekerheid (kosten) en lange doorlooptijden bij reparaties. Bovendien bieden de verkopende partijen vaak geen goede oplossingen op het gebied van reparaties terwijl in Nederland genoeg kwalitatieve reparateurs zijn die vooraf een goede inschatting kunnen geven en een snelle doorlooptijd kunnen beloven. Afterservice B.V. biedt door middel van een platform die vraag & aanbod aan elkaar koppelen. Dit platform wordt white-labeled aangeboden zodat het voor een klant lijkt alsof hij wordt geholpen door zijn eigen leverancier of groothandel.

Afterservice B.V.

Keizersgracht 16D

5611GD Eindhoven

info@afterservice.nl

+31 6 82 33 22 36

KVK

Nummer 78644178