Afterservice voor

IT-Resellers 

Verhoog je klanttevredenheid en ervaar de meerwaarde van onze slimme diensten.

De Afterservices

Met deze diensten zetten we jouw klant centraal.

Lifecycle Services

Afterservice biedt een white-labeled portal aan waarbij jouw eindklanten tijdens de complete levensduur van hun product up-to-date blijven van alle mogelijkheden. Van het bestellen van een nieuwe werkplek, reparaties, in & uit-diensttreding en het vervangen van een werkplek. Alles overzichtelijk te regelen via één portaal.

Repair Services

Is een product binnen of buiten de garantievoorwaarden  defect? Via hetzelfde portaal kunnen reparaties worden aangevraagd voor praktisch alle merken. Alle reparaties worden uitgevoerd door gecertificeerde serviceproviders met originele onderdelen en behoud van garantie! 

Customer Services

Heeft een klant een verkeerd product besteld of ontvangen? Of heb je zelf geen capaciteit om klanten te ondersteunen bij garantie, retour of reparatiekwesties? Afterservice neemt al het contact en de logistiek uit handen.

Verwerkt in één portal

Alle service-requests worden in één portal afgehandeld. Geen gedoe meer portals van verschillende fabrikanten, groothandels en serviceproviders. Binnen en buitengarantie.

Duurzaamheid in

 alle opzichten

Het verlengen van de levensduur van een apparaat heeft niet alleen een gunstig effect op de planeet. Uit onderzoek blijkt dat 93% van klanten na een slechte retourervaring voor een andere reseller kiest.  Het bieden van goede klantenservice is daarom essentieel voor een gezond bedrijf.

Services voor

250+

Merken

250.000+

Producten

1.000.000+

Reparaties door partners

250+ merken o.a.

We gaan graag het gesprek aan.

Of vul onderstaand formulier in,

dan nemen wij contact op.

Over Afterservice

Op dit moment kiezen consumenten en bedrijven bij een defect product vaak niet voor reparatie maar een nieuw product te kopen. De oorzaak is vaak de onzekerheid (kosten) en lange doorlooptijden bij reparaties. Bovendien bieden de verkopende partijen vaak geen goede oplossingen op het gebied van reparaties terwijl in Nederland genoeg kwalitatieve reparateurs zijn die vooraf een goede inschatting kunnen geven en een snelle doorlooptijd kunnen beloven. Afterservice B.V. biedt door middel van een platform die vraag & aanbod aan elkaar koppelen. Dit platform wordt white-labeled aangeboden zodat het voor een klant lijkt alsof hij wordt geholpen door zijn eigen leverancier of groothandel.

Afterservice B.V.

Keizersgracht 16D

5611GD Eindhoven

info@afterservice.nl

+31 6 82 33 22 36

KVK

Nummer 78644178