Afterservice voor

IT-Resellers 

Verhoog je klanttevredenheid en ervaar de meerwaarde van onze slimme diensten.

De Afterservices

Met deze diensten zetten we jouw klant centraal.

Warranty Services

Het aannemen van garantiemeldingen zoals bijvoorbeeld defecte laptops of smartphones kan erg tijdrovend zijn. Afterservice is direct geïntegreerd met serviceproviders en handelt deze meldingen geautomatiseerd af.

Repair Services

Is een product buiten de garantievoorwaarden alsnog defect? Via hetzelfde portaal kunnen reparaties worden aangevraagd. Alle reparaties worden uitgevoerd door gecertificeerde serviceproviders met originele onderdelen.

Customer Services

Heeft een klant een verkeerd product besteld of ontvangen? Of heb je zelf geen capaciteit om klanten te ondersteunen bij garantie, retour of reparatiekwesties? Afterservice neemt al het contact en de logistiek uit handen.

Verwerkt in één portal

Alle service-requests worden in één portal afgehandeld. Geen gedoe meer portals van verschillende fabrikanten, groothandels en serviceproviders. Binnen en buitengarantie.

Duurzaamheid in

 alle opzichten

Het verlengen van de levensduur van een apparaat heeft niet alleen een gunstig effect op de planeet. Uit onderzoek blijkt dat 93% van klanten na een slechte retourervaring voor een andere reseller kiest.  Het bieden van goede klantenservice is daarom essentieel voor een gezond bedrijf.

Services voor

250+

Merken

250.000+

Producten

1.000.000+

Reparaties door partners

250+ merken o.a.

We gaan graag het gesprek aan.

Of vul onderstaand formulier in,

dan nemen wij contact op.

Over Afterservice

Op dit moment kiezen consumenten en bedrijven bij een defect product vaak niet voor reparatie maar een nieuw product te kopen. De oorzaak is vaak de onzekerheid (kosten) en lange doorlooptijden bij reparaties. Bovendien bieden de verkopende partijen vaak geen goede oplossingen op het gebied van reparaties terwijl in Nederland genoeg kwalitatieve reparateurs zijn die vooraf een goede inschatting kunnen geven en een snelle doorlooptijd kunnen beloven. Afterservice B.V. biedt door middel van een platform die vraag & aanbod aan elkaar koppelen. Dit platform wordt white-labeled aangeboden zodat het voor een klant lijkt alsof hij wordt geholpen door zijn eigen leverancier of groothandel.

Afterservice B.V.

Elegaststraat 1

5625CV Eindhoven

info@afterservice.nl

+31 6 82 33 22 36

KVK

Nummer 78644178